Az Aston Martin nemcsak erre a szezonra tűzött ki célokat. A brit csapatnak hosszútávú céljai is vannak. A teszteken eddig nagyon jól teljesítenek. Többen úgy gondolják, hogy nagyot léptek előre.

Az idei Aston Martin sokaknak felkeltette a figyelmét. Így Kevin Magnussen figyelmét is. A dán pilótát arra kérték, hogy emeljenek ki egy csapatot, amely lenyűgözte őt. Magnussen az Aston Martin-t. A 30 éves dán pilóta azt is elismerte, hogy nem fordított túl nagy figyelmet a köridőkre.

„Szerintem az Aston Martin elég gyors. A tesztek alatt hosszabb etapokat csinálnak és megpróbálnak gyors időt futni. Nagyon úgy tűnik, hogy télen nagy lépést tettek előre. Személy szerint nagyon boldog vagyok.”- árulta el Kevin Magnussen az autóban töltött időről. „Mindig jó látni, ha ekkora fejlődést érünk el. A köridőkre nem fordítottam nagy figyelmet. A tesztelés néha pilótaként, frusztráló, mert olyan dolgokat raksz az autóra, amelyekről tudod, hogy nem visz jó irányba. Csak a programra kell koncentrálni. El kell végezni a dolgunk, amit terveztünk.”- árulta el Kevin Magnussen.