Max Verstappen nagy magabiztossággal beszélt a sikeres háromnapos bahreini teszt után a 2023-as szezonra vonatkozó saját és a Red Bull céljairól.

A regnáló világbajnok a teszt után az F1Hírek-nek is interjút adott. A holland pilótát arról kérdezték, hogy szerinte mire lehet képes a szezonnyitó futamon. Verstappen a következőket mondta:

„Célunk, hogy nyerjünk. A versenyeket és a bajnokságot is.”- kezdte Max Verstappen. A Red Bull pilótája a három napos tesztről is mondott pár szót.”Nagyon jó volt. Szerintem az autó nagyon jól működik. Teljesíteni tudtuk a programunk. Nagyon érdekes volt az, amit kipróbáltunk. Pozitív három nap volt. Az autó vezetése élvezetes volt. Néha volt különbség az autó vezetésében, de ez a gumikkal is összefügghet. Összességében úgy gondolom, hogy jobban teljesítettünk, mint tavaly. Ez nem csak az önbizalomról szól. Rengeteget tanultunk és remélem,jól kezdjük a hétvégét, aztán meglátjuk, hova jutunk.”- folytatta a holland pilóta. Verstappen-t a Ferrariról és a Mercedesről is kérdezték. Hol tarthatnak a riválisok? „ezt nehéz megmondani. Szerintem fontosabb az, hogy magunkra koncentráljunk. Elégedettek lehetünk azzal, amit csináltunk.”- zárta a holland bajnok.