Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack elárulta, hogy még nem született döntés Lance Stroll visszatérésről. Lehet az első futamot is ki kell hagynia?

Stroll-nak ki kellett hagynia a három napos tesztelést. A múlt héten megsérült egy kerékpáros balesetben. Az Aston Martin kénytelen volt a tesztpilótájával és Fernando Alonso-val végigcsinálni a három napos bahreini tesztet. Vajon Lance Stroll indulhat már a jövő hétvégi Bahrein Nagydíjon? Erről még nem született döntés. Ha nem tud rajthoz állni, akkor ki fogja helyettesíteni? Erről kérdezték Mike Krack-t a csütörtöki sajtótájékoztatón.

„Jelen pillanatban nem tudom megmondani. Őszintén szólva, jelenleg még nem tudom. Nyilvánvalóan az az A tervünk, hogy Lance ül vissza az autóba. e meg kell várnunk, mit mond, és mit mondanak az orvosok. A B tervről még döntést kell hoznunk. Erről akkor kell döntenünk, ha az A terv nem valósulhat meg.”- árulta el Mike Krack. Lehet, hogy Sebastian Vettel visszatér és helyettesítheti majd Stroll-t? „Párszor beszéltünk telefonon Sebastiannal. Ez tavaly is így volt és a jövőben is így lesz.”- mondta röviden az Aston Martin csapatfőnöke.