Eddie Jordan véleménye szerint Sergio Perez ülése biztonságban van a Red Bullnál. Még annak ellenére is, hogy Daniel Ricciardo lett a csapat tartalékosa.

A hőn szeretett Daniel Ricciaedo nagyon hiányozni fog a Forma-1-ből. McLaren úgy döntött, hogy idő előtt felbontja a szerződését, miután nem tudta kihozni magából a maximumot. Ezzel véget ért egy 12 éves munka az F1-ben. Christian Horner és a Red Bull úgy döntött, hogy tartalékos pilótának szerződteti az ausztrált.

Christian Horner szerint a Red Bull-nak van a legjobb pilótapárosa. Még Sebastain Vettel és Mark Webber-nél is jobban tartja a Verstappen- Perez párost. Ricciardo tehetségének tartja. Néhány rajongó és szakértő azt feltételezte, hogy Horner egy idő után Perez helyére Ricciardo-t szerződtetik majd. Eddie Jordan nem tartja ezt valószínűnek.

„Nincs arra esély, hogy Daniel leváltsa Perez-t. Checo-t kedvelik ebben a csapatban. Emlékezzünk arra, amit Checo csinált ebben a csapatban. Zseniális csapattárs Max számára. Tud nyerni, amikor nyernie kell. Volt egy kis ellentét kettejük között, de az már a múlté. Tökéletes forgatókönyv a Red Bull számára. Olyan páros, mint Michael Schumacher és Eddie Irvine volt annak idején. Irvine boldog volt, megértette a szabályokat, és aszerint kapta a fizetését. Biztos vagyok benne, hogy Checo is ezt a szerepet tölti be. Daniel Ricciardo nem olyan szinten teljesítene, mint Checo.”- árulta el Eddie Jordan.