A Haas új pilótapárossal vág neki a 2023-as szezonnak. Kevin Magnussen maradt a csapatnál, de Mick Schumacher nem kapott új lehetőséget. Helyére Nico Hulkenberg-et szerződtették. Danica Patrick örülne, ha a Haas lenne az idei év meglepetés csapata.

A Haas két évvel ezelőtt katasztrofálisan teljesített. Egy pontot sem szereztek. Tavaly a nyolcadik helyet szerezték meg a konstruktőri bajnokságban. Bőven van okuk a bizakodásra.

Az amerikai csapatnak új névadó szponzora is van. Így elérték a költségvetési felső határt. A tapasztalatlan pilótákat, tapasztaltabbakra cserélték. Patrick úgy véli, hogy Magnussen és Hülkenberg segíthetik a csapat előrehaladásában.

„Nico egy kicsit idősebb Kevin-nél. 35 éves. Már egy ideje ott van az F1-ben. Úgy gondolom, hogy a Haas hasznosítani tudja ezt a tapasztalatot. Úgy gondolom, hogy Kevin Magnussen nagyszerűen illett a csapatba. Segíthet a fejlődésben. Ő is segíti a csapat fejlődését. Megbízható pilóta. Ha Nico többet tud hozni, akkor a Haas előreléphet. Okozhatnak-e meglepetést? Azt hiszem, tavaly néhányszor megleptek minket. Szerintem a Haas idén is okozhat meglepetést.”- árulta el Danica Patrick.