George Russell arra számít, hogy a Bahreini Nagydíjon a Red Bull pilótái, Max Verstappen és Sergio Perez küzd majd a győzelemért. Úgy véli, hogy a Red Bull teljesen más kategóriában versenyez.

A Red Bull a múlt heti háromnapos tesztet a leggyorsabb idővel fejezte be. Perez mindenkit figyelmeztetett. Az idei évet sokkal erősebben kezdik majd. Csütörtökön megtartották a szokásos sajtónapot Bahreinben. George Russell szerint a Red Bull lesz a 2023-as szezon favoritja. Szerinte a Ferrari és a Mercedes is ott lehet az élen.

„Jó teszt volt. Sokat tanultunk. A Red Bull nagyon-nagyon erősnek tűnik. Ami minket illet. Bőven van még hova fejlődnünk. Kihívásokkal teli hétvége lesz, ha szeretnénk harcba szállni a győzelemért. Szerintem mondhatjuk azt, hogy a Red Bull más ligában játszik. Úgy gondolom, hogy valószínűleg szép küzdelem lesz a második helyért. Valószínűleg a Ferrari és az Aston Martin harcolhat majd a dobogós helyekért. A Mercedes zsinórban nyolc szezonon keresztül épített egy világbajnoki-győztes autótó. Alapvetően ugyanazok az emberek dolgoznak itt. Nem felejtették el, hogy hogyan kell gyors autót építeni. Határozottan úgy gondoljuk, hogy a szezon során behozzuk a lemaradásunk.”- árulta el George Russell az F1.com oldalnak.