Lewis Hamilton azt állítja, hogy abban a pillanatban, amikor vezettem a W14-et, tudta, hogy a Mercedes kihívásokkal teli szezon elé néz. Megismétlődhet a Mercedes 2022-es szezonja?

A szezon előtti tesztek első napján úgy tűnt, hogy a Mercedes megoldotta a problémáit. Az autó már nem pattogott. A delfinezést megoldották, de úgy tűnik más területen még akadnak gondjaik. Hamilton elárulta, hogy a csapat fő célja a pattogás megoldása volt, de ez előhozhat pár beállítási problémát is.

„Attól a pillanattól kezdve, hogy vezettem az autót, tudtam, hogy hol vagyunk. Tudtam, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznünk. Az pozitív, hogy az autó már nem pattog. Megpróbáljuk megérteni, hogy milyen probléma van még az autóval. Most már csak a teljesítmény növelésre koncentrálunk. A csapatnál mindenki arra koncentrál, hogy visszakerüljünk a csúcsra. Nem tartunk ott, ahol lenni szeretnénk. De ez még mindig az a csapat, akik egymás után több bajnoki címet szereztek. Így hiszek bennük.”- árulta el Lewis Hamilton a RacingNews365.com-nak.