Még csak egy futamon vagyunk túl, de George Russell szerint már el is dőlt a 2023-as világbajnokság. Ha az összes pole-t nem is szerzi meg a Red Bull, de idén nagyon sok futamot a Red Bull nyerhet meg. Erre fogadni is merne a Mercedes pilótája.

A Red Bull száz százalékosan kezdte a 2023-as évet. Max Verstappen nyerte a Bahrein Nagydíjat. Sergio Perez a második helyen intették le. Már a teszteken is érezhető volt, hogy az RB19-es lehet a legjobb konstrukció. George Russell szerint olyannyira, hogy már el is dőlt az idei vb-cím, sőt a Red Bull hibátlan évadot is futhat:

„A Red Bull már be is zsebelte ezt a világbajnokságot. Nem hiszem, hogy bárki is harcolni fog velük idén. Arra számítok, hogy minden egyes futamot meg fognak nyerni ebben a szezonban. Erre fogadnék. Amilyen teljesítményt nyújtanak, senkit sem látok, aki kihívást jelenthetne számukra. A tempójuk gyengébbnek tűnt ezen a hétvégén, mint a teszten, ami kissé furcsa volt. De igazából jelenleg könnyedre vehetik a figurát. Azt csinálhatnak, amit akarnak. Talán nem mindig fogják megszerezni a pole-t, mivel tudjuk, hogy a Ferrari versenyképes az időmérőn. De amikor a versenytempóról van szó, szerintem nagyon-nagyon erős helyzetben vannak.”- árulta el George Russell, akinek a szavait a Racingnews365.com idézte.