Toto Wolff nem mérlegeli annak lehetőségét, hogy kit szerződtessen Lewis Hamilton helyére. Az osztrák szakember nem hiszi, hogy a brit az idény végén visszavonul.

Toto Wolff és Hamilton is beszélt arról, hogy meghosszabbítaná a brittel meghosszabbítanák a szerződést. Egyelőre nem érkezett bejelentés a megállapodás aláírásáról. Jenson Button és Damon Hill is korábban egyetértettek abban, hogy a brit a W14 teljesítménytől teszi függővé a hosszabbítást. Hamilton ezt cáfolta. Ennek ellenére sokat úgy gondolják, hogy a Mercedes bajba kerülhet a pályán és a pilótájával is. Toto Wolff Bahreinben a következőket mondta:

„Nem szeretnék a 2024-es pilótafelállásról beszélni. Ez még túl korai.”- árulta el Toto Wolff. Úgy gondolja, hogy az, amit Hamilton a csapatrádióban mondott a futam után, mindent elárul. Vissza szeretné vinni a fényt a Mercedes napjaiba. Hamilton a következőket mondta: „Nagyszerű munka. Tudom, hogy nem tartunk ott, ahol lenni szeretnénk, de nyomuljunk tovább.”- mondta csapatrádión a hétszeres bajnok. Korábban azt is elmondta, hogy csak akkor vonul vissza, ha megszerezte a nyolcadik vb sikerét.