A Bahreini Nagydíj nem hozta meg azt az eredményt, amit a Ferrari remélt. A csapatfőnök, Frederic Vasseur továbbra is pozitívan áll a dolgokhoz. Szerinte közelebb állnak a Red Bull-hoz, mint az Aston Martinhoz.

Frederic Vasseur, a Ferrari főnöke úgy véli, hogy a csapat közelebb van a Red Bullhoz , mint az Aston Martinhoz. Még annak ellenére is, hogy Carlos Sainz nem tudta felvenni a versenyt Fernando Alonso-val és így a dobogóról is lemaradt.

Nehéz napja volt a Scuderiának Szakhirban. harles Leclerc a 41. körben kénytelen volt kiállni a versenyből. Carlos Sainz pedig a negyedik helyen zárta a futamot. Frederic Vasseur-t arról kérdezték, hogy a Red Bull-al vagy az Aston Martin-al kell majd megküzdeniük. Szerinte a Red Bull-hoz közelebb állnak, mint a brit csapathoz.

„Ha csak a futam első részét nézzük, úgy gondolom, közelebb vagyunk a Red Bullhoz, mint az Aston Martinhoz. Ez még csak az első verseny volt. Nem kell következtetéseket levonnunk. Azt hiszem, a Mercedes is hamarosan feltámad. Nem tudjuk, hogy ez már a második futamon megtörténik-e. Az biztos, hogy Dzsiddában egészen más lesz a történet. Ez egy más aszfalt, és jobb képünk lehet, mint korábban.” mondta a csapatfőnök a sajtónak, köztük a F1Híreknek is.