A Sky F1 boxutcás riportere, Ted Kravitz azt mondja, hogy neki személy szerint hiányzik Daniel Ricciardo és Sebastian Vettel a paddcokból. Az ő hiányuk viszont nem befolyásolhatja az F1 népszerűségét.

Egy héttel ezelőtt indult útjára a 2023-as F1-es szezon. Max Verstappen és a Red Bull nagy fölénnyel nyerte a Bahrein Nagydíjat. Ott folytassák, ahol abbahagyták. Az F1 újra útjára indult. Ted Kravitz a Sky F1 riportere is ott lehetett a bahreini paddockban. Az első futamon úgy érezte, hogy Ricciardo és Vettel nagy űrt hagytak maguk mögött. Hiányolta őket a paddcokból.

„Azt kell mondanom, hogy a szezonnyitón volt, amit én hiányoltam. Hiányzott Daniel és Sebastian jelenléte. És tudod mit? Éreztem ezt csütörtökön, amikor elkezdtük, és most is érzem, csak hiányoznak azok a srácok. Nagy személyiségek voltak. Tudom, hogy Daniel Ricciardo a Red Bull Racing tartalékpilótája. Lehet, hogy a közelben van, de ők nagy személyiségek voltak. Biztos lesznek olyan srácok, akik majd pótolják őket. Ilyen mindig történik az F1-ben. De Danny és Sab akkor is hiányozni fog nekünk.”- árulta el Ted Kravitz.