Amerika idén három F1-es futamot is rendezhet. Az első amerikai helyszín Miami lesz. Ez a helyszín 2022-ben debütált a sportág naptárában. Idén kisebb változtatásokat hajtanak végre a pálya nyomvonalában. A RacingNews365 a rendezvény elnökével, Tyler Epppel készített interjút.

A Miami Nagydíj idén több különlegességgel készül. Az F1 paddockja a Hard Rock Stadionban lesz. A 2022-es futam első versenye sikeres volt
Bár néhány pilóta – köztük Max Verstappen és Sergio Perez – örülne, ha változtatnának a pálya nyomvonalán. Tyler Epp, a Miami GP elnöke a RacingNews365- nek adott exkluzív interjújában elárulta, hogy meghallgatták a versenyzők visszajelzéseit és részletesen ismertették a pályán végrehajtott változtatásokat.

„Úgy döntöttünk, hogy az aszfalt felső rétegét eltávolítjuk a pályáról. Együttdolgoztunk Tilke [pályatervezőkkel], és kifejlesztettünk egy aggregátumot, amelyről úgy gondoltuk, hogy nagyon jól fog működni. Az utolsó szakaszt tegnap raktuk le. Tehát van egy komplett versenypályánk. Már csak az utolsó simítások vannak hátra. Ezek a munkálatok a következő hetekben befejeződnek. Május elejére már minden kész lesz. Az általános nyomvonalban nincs jelentés változás. Meghallgattuk a pilóták tanácsát, az FIA-t és a Forma-1-et a 13-as, 14-es és 15-ös kanyarban lévő sikánnal kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy a 15-ös kanyarcsúcson is dolgoznak, de ez nem lesz észrevehető a szurkolók számára. A versenyzésre kisebb hatással lehet.”- árulta el Tyler Epppel.