A Red Bull erősen nyitotta a 2023-as évet. Kettős sikerrel zárták a Bahrein Nagydíjat. Christian Horner figyelmeztette csapatát. A Red Bull-nak nem szabad elragadtatnia magát.

Christian Horner a Forma-1 „hőseinek” nevezte a Red Bullt a bahreini futam után. Egyben figyelmeztette is a csapatot. Nem szabad karba tett kézzel ülniük.

Max Verstappen uralta a 2023-as szezonnyitót. Megsemmisítő győzelmet aratott, Sergio Perez pedig a második helyen ért célba. Így a Red Bull kettős sikerével indult a 2023-as évad. Verstappen-t 38,6 másodperccel előbb intették le, mint a harmadik helyen célba érő Fernando Alonso-t. A Ferrari megbízhatósági problémákkal küzdött. A Mercedes pedig nem volt elég gyors ahhoz, hogy felvegye a tempót a Red Bull-al. Ennek ellenére Christian Horner úgy véli, hogy nem szabad elragadtatniuk magukat.

„A csapat nagyon jó munkát végzett a tél folyamán. Ezt nagyon könnyű figyelmen kívül hagyni. Az embereknek nagyon rövid a memóriájuk ebben a szakmában. Nagyon jó volt az első versenyünk. Bahreinben hősök voltunk. Holnap lehet a Ferrari, lehet a Mercedes, lehet az Aston Martin lesz a hős. Szóval azt hiszem, egyikünket sem ragadtathatja el az eredmény. Várjunk csak, és nézzük meg, mi történik Jeddah-ban, Melbourne-ben és helyszíneken mielőtt túl sok következtetést vonnánk le.”- árulta el Christian Horner a RacingNews365.com-nak.

Te melyik párossal vágnál neki a 2024-es szezonnak?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...