A 2023-as szezonból még csak egy futamot láthattunk. A Ferrarinál már most nagy bajok vannak. Az olasz csapat rosszul kezdte a szezont. A bajnok címre talán esélyül sincs. Az autójuk koncepciójáért felelős főmérnök is távozik a csapattól. A Corriere dello Sport szaklap újabb ‘pofonról’ számolt be.

A 2023-as Forma-1-es szezon még csak az előző héten kezdődött el. A Ferrarinál már most óriási problémák vannak. Az olasz média pedig még tovább tetőzte a bajt. A hírek szerint Charles Leclerc egyre elégedetlenebb a csapaton belül uralkodó légkörrel. Erről személyesen szeretne majd elbeszélni a csapat első emberével, John Elkannal.

A Corriere dello Sport pedig arról számolt be, hogy az új csapatfőnök, Frédéric Vasseur már nem elégedett a Ferrarinál betöltött szerepével. A franciának a forrás elmondása szerint meg van kötve a keze. Úgy érzi, hogy kevés hatalma van csapatfőnökként. Mindezek mellett az olaszok felső vezetőivel is voltak már kisebb-nagyobb súrlódásai. A szaklap szerint még több szakember távozhat az olasz csapattól. A sportigazgatóként tevékenykedő Laurent Mekies, akiről manapság nem lehet túl sokat olvasni. A Vörösöknek tehát bőven van izgulni valójuk.