A Red Bull kettős sikerre nyitotta a 2023-as szezont. Jenson Button szerint ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a szezon hátralévő részében a bikák fognak dominálni.

Jenson Button szerint a 2023-as F1-szezon nem feltétlenül fog szólni a Red Bull és Max Verstappen dominanciájáról. A 2009-es világbajnok is üdvözölte a holland lehengerlő szakhiri pályán aratott győzelmét. A brit pilóta beszélt Lewis Hamilton és Fernando Alonso csatájáról is.

„Viszonylag könnyű versenynek tűnt. Különösen Max számára. De azt kell mondanom, hogy elfelejtem, ki nyerte a versenyt. Ez egy nagyszerű verseny volt. Max számára túl könnyű volt, de maga a verseny nagyszerű volt. Imádtam a sok akciót. Látni a két világbajnok csatáját. Különös volt Lewis és Fernando csatája. Tudom, hogy sok pilóta azt mondta: „Nos, ez egy könnyű bajnokság lesz a Red Bull és Max számára. De hogy mondhatod ezt? Csak egy pályán teszteltünk. Csak egy pályán versenyeztünk. Mindenki tudja, hogy Bahrein egy egyedi pálya. Több olyan kanyar van benne, ami megterheli a fékeket. Nem igazán a sebességről szól. Szerintem egy kicsit nagyobb képet kapunk az erőviszonyról Szaud-Arábia után. Akkor is, ha Európába érkeznek. Szóval nem, ez nem egy séta a parkban a Red Bull és Max számára. Remekül kezdődik a szezon, és nagyon különbözik a tavalyitól. De továbbra is úgy gondolom, hogy nagyon-nagyon közel lesznek egymáshoz.”- árulta el Buttont a Racingnews365.com szakoldalnak.