A McLaren rosszul kezdte a szezont. Lando Norris úgy gondolja, hogy a csapat még nem mutatta meg az igazi erejét. A brit elárulta, hogy a Mclaren csapatnál optimistán várják a szezon második futamát.

Lando Norris a szezonnyitó futamot nem tudta befejezni. Az autójában műszaki hiba lépett fel. A csapat úgy döntött, hogy két körrel a futam vége előtt kiállt a bokszba és kiesett a versenyből. Oscar Piastri csapattársa is olyan problémákkal küzdött, amelyek miatt már a Bahrein Nagydíj 12. körében ki kellett állnia. Bár Norrisnak az egész futam során problémái voltak, de továbbra is úgy gondolja, hogy ezzel az autóval is képesek pontokat szerezni. Talán már Szaud-Arábiában is.

„Bahreinben már a 10. kör után ki kellett állnom a bokszba. Így a versenyemnek elég gyorsan vége lett. Ezek után is megpróbáltuk a lehető legtöbbet kihozni az autóból és a versenyből is. Ez az oka annak, hogy csak két körrel a vége előtt adtuk fel a versenyt. Korábban már szereztünk pontot Dzsiddában. Bahreinben is szerezhettünk volna. Optimisták vagyunk. Továbbra is hiszünk a pontszerzésben, ami még optimistábbá tesz minket a szezon későbbi részében.”- árulta el Lando Norris.