Max Verstappen és Sergio Perez immár harmadik éve csapattársak a Red Bullnál. A holland pilóta elismerte, örült, hogy megismerhette a mexikói pilótát.

Max Verstappen a Red Bull csapattársát, Sergio Perezt dicsérte mind a pályán, mind a pályán kívüli tulajdonságaiért. A mexikói most a harmadik szezonját tölti a csapatnál. Pierre Gasly és Alex Albon sem tudta felvenni a tempót és ritmust a holland pilótával.

A 2022-es Brazil Nagydíjon történt incidens ellenére kapcsolatuk jónak mondható. Verstappen állítása szerint jó kapcsolatot alakított ki Perezzel.

„Az elmúlt néhány évben sokkal jobban megismertem Checo-t. Zseniálisan vezetett akkor, mikor megnyerte az első bajnoki címem Abu-Dzabiban. Az a nap nagyszerű volt. Korábban riválisok voltunk, főleg amikor a Toro Rossónál kezdtem. Aztán egy kicsit személyesebben is megismerhettem. Csodálatos ember és törődik a barátaival. Az F1 nagyon fontos, és sok sikert akarsz elérni, de nem a világ vége, ha nem sikerül. Checo is így gondolja. Mindannyian nyertünk versenyeket. Ő a legsikeresebb mexikói. Az nem minden, mert az életed nagy része a leállás után is folytatódik.”- árulta el Max Verstappen a Daily Mailnek.