Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája bejelentette, hogy nem folytatja a közös munkát trénerével. A hétszeres bajnok és Angela Cullen hét éven át szinte elválaszthatatlanok voltak.

Lewis Hamilton nem dolgozik tovább együtt pszichoterapeutájával, Angela Cullen-el. A Mercedes pilótája a közösségi oldalán jelentette be, hogy elválnak útjaik. Szaud-Arábia Nagydíj után elválnak útjaik.

Cullen és Hamilton a 2016-os Ausztrál Nagydíj óta együtt dolgoztak. Kulcsfontosságú tagja volt Hamilton-nak a hét világbajnoki cím felé vezető útján.Cullen egy külön bejegyzésben hozzátette: „Annyira hálás és áldott vagyok, hogy részt vehettem ezen a hihetetlen utazáson az F1-ben. Tudom, hogy a történet folytatódni fog. Köszönöm az MB csapatának, akik az elmúlt 7 évben a családom voltak. Lewis-nak is nagy köszönet. Nagy megtiszteltetés és öröm volt melletted állni, nagyon büszke vagyok rád és mindenre, amit elértél.”- írta Angela Culle. Hamilton közösségi oldalán köszönt el Angela Cullen-től.

Az elmúlt hét évben Angela mellettem volt. Arra késztetett, hogy legjobb legyek. Erősebb sportoló és jobb ember lettem miatta. Szóval legjobbakat kívánom neki, miközben megteszi a következő lépéseket álmai megvalósítása érdekében. Köszönök mindent Ang, alig várom, hogy lássam, mit tartogat számodra a jövő.”- írta Lewis Hmailton.