Max Verstappen a második helyen ért célba a Szaúd-Arábia Nagydíjon. Csapattársa, Sergio Perez-t intették le elsőként. Édesapja, Jos Verstappen finoman szólva is ‘rászállt’ a mexikói pilótára.

A futam után olyan képsorokat láthattunk, ami mindent elárult. Perez a csapatával ünnepelt, aki elsuhant egy meglehetősen mogorva külsejű Jos Verstappen mellett. Ezt később szerencsétlen kameravágásként magyarázták. Jos Vertsappen nem az az ember, aki leplezi csalódottságát. Főleg akkor, ha fia nem állhat fel a pódium tétjére. A verseny után Verstappen megvédte fiát. Megjegyezte, hogy a mexikói nincs gyakran abban a helyzetben, hogy nyerjen.

„Tudtam, hogy meg fogja tenni. Így legalább a pontverseny élén maradhatott. Természetesen mindannyian nyerni akarunk, de ez ma nem volt lehetséges. Nem hiszem, hogy Sergio-nak erre sokszor lenne lehetősége. Ezt ő is tudja. Az időmérőn utolért a balszerencse. Nem megyek ebbe bele. Tudjuk, mi az. Max egyébként könnyen megszerezte volna a pole-t. Így a versenye is könnyebb lett volna. Már előre tudtuk, hogy itt nehéz lesz előzni.”- mondta Jos Verstappen, akinek a szavait a PlanetF1 idézte.