A Mclaren újabb nehéz hétvégén van túl. Oscar Piastri a 15., Lando Norris 17. helyen ért célba. A wokingiak pilótái egymással is csatázhattak.

Újabb nehéz hétvégéje volt a McLarennek Jeddah-ban. Mindkét pilóta a mezőny végén találta magát. Norris az első körben áthajtott a Piastri és Pierre Gasly közötti incidensből származó törmeléketen. A futam alatt a két Mclaren pilóta is csatázott egymással. Piastri megelőzte Norris-t. A brit pilóta úgy érzi, hogy ő tette könnyebbé csapattársa, Oscar Piastri életét a Szaúd-Arábia Nagydíjon vívott csatájuk során.

„Ez jó. Ez volt az első alkalom, hogy versenyezhettem Oscar-al. szóval jó móka volt. A csapat azt mondta, hogy ne nehezítsem túl a dolgát. Így elengedtem. Valószínűleg én is elkaphattam volna a Williams-t. Szóval megkönnyítettem az életét. A rajt jól sikerült, de az autóban kár keletkezett, amikor áthajtottam a Oscar és Gasly incidensből származó törmeléken. Megsérült az első szárnyam. Bokszba kellett hajtanom. Túl sok időbe került. Tönkrement a versenyem. Azt mondanám, hogy rosszabbul alakultak a dolgok, mint vártam. Túl sokat küszködtünk. Nehéz az előttünk lévőt követni.”- árulta el Lando Norris.