Van esély arra, hogy egyszer Max Verstappen és Lewis Hamilton egy csapatban versenyezzen? Lehet, hogy ezzel több szurkoló álma valósulhatna meg. Christian Horner elárulta, hogy erre nincs sok esély. Elégedettek mindkét pilótájukkal.

Lewis Hamilton szerződése az év végén lejár. A Mercedes még nem jelentett be semmit. Nem történt meg a várva várt hosszabbítás. Az istálló formája ráadásul idénre sem javult jelentősen. Így máris sok kérdés merült fel Hamiltont jövőjét illetően. Egyesek úgy vélik, a brit attól teszi függővé maradását, hogy milyen teljesítményre lesz képes a Mercedes autója. Hamilton nem is igazán találja az összhangot a W14-gyel, melynek koncepciója saját elmondása szerint hibás. Ez némi feszültséget gerjeszthet csapaton belül is. A pletyka innentől kelt szárnyra. Hamilton vajon hol folytatja? Christian Hornert kérdezték arról, hogy van-e esély esetleg a Red Bull-Hamilton felállásra.

„Azt hiszem, amit Lewis a Forma–1-ben elért, az szinte semmihez sem hasonlítható. Mi azonban elégedettek vagyunk a jelenlegi versenyzőinkkel. Szerződéssel rendelkeznek nemcsak erre az idényre, de a következőre is. Ezért nem látom, hol tudnánk helyet biztosítani Lewis-nak. Abban viszont biztos vagyok, hogy megoldják majd a problémáikat, és semmiképp sem írjuk még őt le.”- mondta Christian Horner.