Felipe Massa szerint Max Verstappen idén megszerezheti a harmadik világbajnoki címét. A brazil ex pilóta úgy véli, hogy ezt a számot akár meg is duplázhatja és a jövőben hat címe is lehet a holland bajnoknak.

Az F1 idei szezonja a Red Bull uralmával indult. Bahreinben és Dzsiddában egyaránt az energiaitalosok kettős sikerét hozta. Az idénynyitót Max Verstappen nyerte Sergio Perez előtt, míg Szaúd-Arábiában fordított sorrendben értek célba. Minden jel arra utal, hogy Verstappen idén megszerezheti a harmadik vb sikerét. A kérdés az lehet, hogy Perez meg tudja-e szorongatni a hollandot. Felipe Massa erre nem lát sok esélyt.

„Max nem követ el hibákat, úgy vezet, mint egy robot. Nagyon érett versenyző lett. A két világbajnoki cím még jobbá tette. Sokkal nyugodtabb most, kevésbé macska. Max volt a világbajnok az előző két szezonban, és nem látok rá okot, miért ne csinálná meg a triplát. Négy, öt vagy akár hat címet is nyerhet zsinórban. Nem hibázik. A Red Bull tökéletesen dolgozik. A motor erős. Ugyanígy volt ez Michael esetén a Ferrarinál vagy Lewis esetén a Mercedesnél. A körülmények tökéletesek egy Red Bull-korszakhoz.”- árulta el Felipe Massa.