A Sky Sports kommentátora, David Croft azt mondta, hogy a Red Bull pilótái, Max Verstappen és Sergio Perez nincsenek rossz viszonyban, de nem a legjobb barátok.

Sergio Perez és Max Verstappen legutóbb Szaúd-Arábiában alakult ki némi feszültség. Max Verstappen szerezte meg a gyors körét járó egy pontot és ez Perez-nek nem tetszett. Verstappen csalódott volt, amiért nem nyerte meg a futamot. Perez belső felülvizsgálatot kért a Red Bull-tól, miután úgy érezte, más információkat kapott, mint holland csapattársa.

„Nem hiszem, hogy a pilóták között vita lenne. Sergio egyértelműen kissé sebezhetőnek érezte magát. Úgy érezhette, hogy Max-nak megengedték, hogy ő vigye el a gyors körért járó egy pontot. Sergio előnye már behozhatatlan volt. Nem befolyásolta az eredményt. Valószínűleg zavarta, hogy Max szerezte meg az egy pontot. Így nem vezetheti az egyéni bajnokságot. Nem hiszem, hogy barátok lennének. Brazíliában és Monaco-ban is volt már köztük némi feszültség.Történtek olyan dolgok, amelyek egy kis súrlódást okoztak a két csapattárs között. Nem megy minden zökkenőmentesen, de nem háborúznak egymással.”- árulta el David Croft.