Toto Wolff azt mondja, hogy még nem áll szándékában elhagyni a Mercedest. Azzal sem lesz gondja, ha egy napon át kell adnia másnak a stafétabotot.

Toto Wolff elég régóta ül a Mercedes csapatfőnöki székében. A csapatfőnökök listáján ő a harmadik, aki a leghosszabb ideje tölti be ezt a posztot. A Red Bull-os Christian Horner és az AlphaTauri-s Franz Tost előzi csak meg. Könnyen nem tudná elhagyni ezt a posztot és a csapatot sem.

A Mercedes tavalyi éve katasztrofálisan sikeredett. Az idei autóval sem tartanak ott, ahol szeretnének. Bahreinben, majd Szaúd-Arábiában is küszködtek. Ezért nem meglepő, hogy többek szerint Toto Wolff hamarosan távozhat. Az osztrák szakember viszont azt mondta, hogy a távozás még nem fordult meg a fejében.

„Nagyon sok hullámvölgyön átmentünk. Ehhez kétség sem férhet. Nagyon sok támogatást kaptunk. Ennél több támogatást nem is kaphatnánk. Nagyon élvezem, hogy ennek a csapatnak a csapatvezetője lehetek. Ha én vagy a hozzám közeli emberek úgy döntenek, hogy távozom kell, akkor átadom a stafétabotot. Nem szégyellem ezt. Akkor én is a pálya széléről és a tévé előtt kritizálnék, mert ott könnyű okosnak lenni.”- árulta el Toto Wolff.