Max Verstappen „egyszerű és következetes hétvégét szeretne. a kétszeres világbajnok pedig túl akar jutni a megbízhatósági problémán, amely aggasztották a Szaúd-Arábia Nagydíjon.

A Red Bull pilótája hatszor állhatott rajthoz az osztrák csapattal. Ebből egyszer állhatott csak fel a pódiumra. Kétszer kiesett a versenyből. Többek között tavaly is, amikor elromlott az üzemanyag ellátó rendszer az autójában. Az idei második futamon is akadtak technikai gondjai. Eltört a Red Bull-ban a hatótengely. Verstappen attól fél, hogy ez futamon is előfordulhat.

„Alig várom, hogy újra Ausztráliába mehessek. Mindig jó ott lenni és látni Melbourne-t. Bár az elmúlt években nem voltunk itt túl szerencsések. Nagyszerű ez a pálya. Van pár nagy sebességű kanyar benne. Olyan kanyar is, amit személy szerint nagyon szeretek. Remélhetőleg jó versenyünk lesz ezen a hétvégén. Csak arra van szükségünk, hogy egyenesek és következetesek legyünk. A Red Bull 2011 óta nem nyert itt. Meglátjuk mit hoz a hétvége.”- árulta el Max Verstappen.