Christian Horner reagált Lewis Hamilton állítására, miszerint az RB19 az egyik legdominánsabb autó az F1 történetében. A hétszeres bajnok korábban azt mondta, hogy soha nem látott ilyen gyors autót.

Hamilton sok éven át gyors autót vezetett. A brit pilóta hét bajnoki címet szerzett. Hamilton úgy gondolja, hogy a leggyorsabb Mercedesnél is gyorsabb az idei Red Bull. Úgy gondolja, hogy F1-es karrierje alatt nem látott olyan gyors autót, mint a bikáké.

„Soha nem láttam még ilyen gyors autót.”- mondta a Szaúd-Arábiai Nagydíjat követően.”Azt hiszem, amikor gyorsak voltunk, nem voltunk olyan gyorsak. Szerintem ez a leggyorsabb autó, amit valaha is láttam. Christian Horner most válaszolt ezekre az állításokra.

„Nos, ez nyilvánvalóan nagyon hízelgő, különösen, ha figyelembe vesszük azokat az autókat, amelyeket Lewis vezetett a közelmúltban. Remek autónk van. RB19 fantasztikus kiindulópont a szezonban számunkra. Az első két futamon elért eredmény több, mint amire számítottunk. Tisztában vagyunk azzal is, hogy nagyon hosszú a szezon. 21 verseny és hat sprint futam van hátra. Hamarosan visszatérünk Európába. Szóval borzasztóan hosszú út áll még előttünk. Látjuk, hogy egyes csapatok előrelépést tettek, mások nem, de ez körről körre, helyszínről helyszínre változik. Mindig is azt mondtam, hogy három-négy versenyre lesz szükség ahhoz, hogy valódi képet kapjunk arról, hogy mi a szezon aktuális erősorrendje.”- árulta el Christian Horner.