Toto Wolff azt állította, hogy a Mercedes maximalizálta az autójuk sebességét. Viszont a Red Bull DRS zónákban látott sebességét elképesztőnek tartja.

Toto Wolff szerint a Red Bull DRS zónákban látott sebessége elképesztő. Szerinte azért állhatott Hamilton a dobogó második fokára, mert a verseny alakulása is segítette őket.

A 2023-as szezonból három futamot rendeztek. Az ausztrál futam volt az, ahol a Mercedes eddig a legjobban szerepelt. George Russell az első sorból rajtolhatott, de a futamon műszaki probléma miatt kiesett. Lewis Hamilton viszont a pódium második fokára állhatott fel. Wolff elégedett volt a Mercedes csapat teljesítményével. Reméli, hogy a fejlesztések tovább segítik a csapatot.

„Úgy gondolom, hogy jó munkát végeztünk az elmúlt hétvégén. Jó volt az egykörös és a versenytempónk is. Ennek kell lenni az alapnak? Lehet, hogy maximalizáltuk az autó teljesítményét. Jó volt látni, hogy a Ferrarival és az Aston Martinnal versenyzünk. Többet kell tanulnunk az autóról. Még lesznek frissítések. Remélhetőleg be fognak válni. Szerintem kicsit jobban állunk, min t gondoltuk. Tudjuk, hogy hol van a gyenge pontunk. Csak azon a ponton kell javulnunk.”- árulta el Toto Wolff.