A Red Bull nagyon jól kezdte a 2023-as évet. Edddig mindent megnyertek, amit csak lehetett. A két pilóta között is egyre fokozódik a feszültség. Fernando Alonso reméli, hogy ez így is marad és ennek köszönhetően idén futamot is tud majd nyerni.

Fernando Alonso kijelentette, hogy nagy figyelemmel kíséri a Red Bull-nál kialakult feszültséget. Bízik abban, hogy Max Verstappen és Sergio Perez közötti feszültség egyszer a csúcspontra ér.

A Red Bull nagyon jól kezdte a 2023-as szezont. Eddig mindent megnyertek. Az Aston Martin is nagyot fejlődött. Alonso három egymást követő futamon háromszor állhatott fel a pódiumra. A kétszeres bajnok szerint akkor lesz esélye megnyerni a Spanyol Nagydíjat, ha a Red Bull pilótái között fokozódik a feszültség.

„Remélem, hogy sikerül 33. alkalommal is nyernem az F1-ben, amiről annyit beszélnek. De reálisnak kell lennünk. Tudjuk, hogy a Red Bull sokkal erősebb nálunk. Igazából minden megtörténhet. Lehet technikai gondjuk, vagy feszültség a két pilóta között. Tudjuk, hogy sokat beszólnak arról, hogy feszült a hangulat Max és Sergio között. Erre oda fogok figyelni.”- árulta el Fernando Alonso.