Charles Leclerc nyílt levelet írt a rajongóknak. Ebben arra kérte őket, hogy többé ne zavarják a saját otthonában. Mint mondja, ez már túl van azon a határon, amit elfogadhatónak talál.

Az F1 pilóták élete nem könnyű. Azon túl, hogy sokat utaznak és alig lehetnek a családjaikkal a rajongóikkal hadával és a sajtóval is meg kell küzdeniük. Elég csak egy rossz mozdulat, esetleg egy rosszul megfogalmazott mondat, a média máris „darabokra szaggatja őket”.

Charles Leclerc örül annak, hogy ennyien szurkolnak neki. Azonban azzal, hogy nyilvánosságra került a lakhelyének a címe, olyan problémával szembesült, amit már nem igazán tud kezelni. Emiatt nyílt levélben fordult a rajongókhoz, akiktől azt kéri, hogy hagyjanak neki nyugtot.

„Az elmúlt hónapokban valahogy nyilvánosságra került az otthoni címem. Ez oda vezetett, hogy az emberek a lakásom alatt gyülekeznek, becsöngettek hozzám, és fotókat, autogramokat kértek. Mindig örömmel állok rendelkezésetekre, és nagyra értékelem a támogatásotokat, de arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben a magánéletemet, és hagyjatok fel azzal, hogy a házam közelébe gyertek. Mindenképpen megállok egy szóra. Ha az utcán állítotok meg vagy a pályán az rendben van. De az otthonomban kérek mindenkit ne keressen. A támogatásotok, akár személyesen, akár a közösségi oldalakon keresztül, a világot jelenti nekem, de van egy határ, amit nem szabad átlépni. Boldog húsvétot kívánok mindenkinek.”- írta nyílt levelében Charles Leclerc.