Lewis Hamilton tizenhat évvel ezelőtt debütált az F1-ben. Azóta hét bajnoki címet szerzett. A brit pilóta most úgy érzi, hogy van egy tanács, ami 2007-ben hasznára válhatott volna.

A brit 2007-ben újoncként érkezett a Forma-1-be. A Mclaren színeiben állhatott rajthoz először Ausztráliában. Már az első versenyén a harmadik helyen végzett. Még mindig emlékszik arra az érzésre, mikor áthaladt a célvonalon. Lewis Hamilton elárulta, milyen kulcsfontosságú tanácsot adna fiatalabb önmagának.

„Emlékszem arra a napra. Az egyik legjobb versenyem volt. Ha nem a legjobb. Emlékszem, amikor kijöttem a garázsból, megláttam apámat, és egyszerűen nem hittük el, hogy itt vagyunk. Olyan hosszú volt az út, és nagyon sokszor kételkedtünk magunkban, amikor még nem tudtuk, sikerülhet-e. Annyi könnyet és fáradtsággal járt. Amikor már a pályán voltam, tudtuk, ez a valóság, mert addig bármi közbejöhetett volna. Igazából nem változtatnék semmin. Nem tudnék mit mondani a fiatalabb énemnek. Talán csak annyit, hogy ne vegyen túl komolyan dolgokat. Csak hagyja, hagy menjenek a dolgok maguktól. Azt hiszem, hogy nagyon elragadt a tökéletesség és a versenyzés, versenyzés, versenyzés, versenyzés intenzitása. Teljesen elzárkóztam az élet dolgaitól, a szórakozástól. Szóval, csak azt mondanám, hogy jó szórakozást.”- árulta el Lewis Hamilton.