Peter Windsor a kilencvenes években a Williams csapatnál tevékenykedett. Úgy gondola, hogy Nico Hülkenberg csodát tudna tenni a Red Bullnál Max Verstappen mellett, ha őt váltaná a jövőben Sergio Perez-t.

Nico Hülkenberg a 2023-as idény harmadik futamán megszerezte első pontjait a Haasnál. Hetedik lett Ausztráliában. Günther Steiner ezután azt nyilatkozta, hogy már most megérte szerződtetni a németet, akivel előreléphetnek a középmezőnyben zajló küzdelemben. Peter Windsor is úgy gondolja, hogy Hülkenberg jó formában van.

„Nico kitűnő volt Ausztráliában. Azt már tudjuk, hogy Kevin Magnussen is nagyon jó pilóta, de teljesen beárnyalta ezúttal Nico. 2020-ban már majdnem a Haashoz vitte őt, Steinernek ezúttal sikerült Mick Schumachert leváltani vele. Ezzel pedig garantálva van, hogy a két pontgyáros hozza az elvárhatót. Vajon milyen eredményt érne el Hülkenberg Verstappen segédjeként? Az biztos, hogy ott van a tökéletes szárnysegédek listáján Valtteri Bottas, esetleg Carlos Sainz és Sergio Perez mellett.”- árulta el Peter Windsor.