Nico Hülkenberg még csak pár hónapja érkezett meg a Haas csapatához. Jelenleg úgy tűnik, hogy remekül beilleszkedett. A 2023-as szezon három futamán jó formát mutatott. Jobban teljesített, mint Kevin Magnussen. Mi a helyzet a kettejük kapcsolatával?

Mikor kiderült, hogy Hülkenberg lesz Magnussen csapattársa, sokan attól tartottak ó, hogy elfajulhat kettejük között a hangulat. Eddig azonban nyoma sincs ilyesminek, jól kijönnek egymással, és mindezt Günther Steiner csapatfőnök is megerősítette még Ausztráliában. Günther Steiner számolt be a két pilóta kapcsolatáról.

„Nico remekül kezdi felvenni a ritmust nálunk. Ő egy igazi profi, csinált már ilyet korábban, több csapatnál is megfordult. Többek között ezért is választottuk őt. Jól kijön Kevinnel is. Szerintem nagyszerű a kapcsolatuk szakmailag. Most már mindketten érett pilóták. Tudják, mit várunk el tőlük. Mindketten a legjobbjukat nyújtják, és igyekeznek összedolgozni a csapat érdekében. Nekünk pedig pont ez kellett. Jelenleg tehát nem panaszkodhatok emiatt, és remélhetőleg ez így is marad. Szerintem viszont nagyon hasonló erősségeik vannak, de korai erről beszélni. Kevinnek persze előnye van abból a szempontból, hogy pár éve már a csapatnál van, míg Nico új itt. Ahogy viszont mondtam, nagyon gyorsan alkalmazkodik, tudja, mik az elvárások. Korábbról is ismert pár embert, akik most nálunk dolgoznak. Összességében tehát minden simán megy eddig.”- árulta el Günther Steiner.