Angela Cullen Lewis Hamilton „belső körének” egyik kulcsfontosságú tagja volt, de a Szaúd-Arábiai Nagydíj után úgy döntött, távozik. Az F1 utáni életét is nagyon élvezi.

Angela Cullen minden egyes futam előtt támogatta a hétszeres világbajnokot a versenyre való felkészülésben. Hamilton egy korábbi interjúban kijelentette, hogy nélküle nem tudná elképzelni a versenyek előtti felkészülést. Hamilton akkor a következőket mondta:

„Alapvetően, amikor a Forma-1-be kerültem, addig nem volt edzőm. Amikor bekerültem, kaptam egy edzőt. Abban az időben mindegyiket fiziológusnak hívták. Láthatom Angelát, ezért azt kérdeztem tőle: Nézd, miért nem tartasz velem? Valójában szükségem lenne egy fizikaterapeutára, aki ismeri a testemet és fel tud készíteni a versenyekre. Angela általában minden nap este 22-ig van velem. Reggel viszont 6-tól hétig velem van. Szóval nagyon fontos a mi kapcsolatunk.”- árulta el korábban Lewis Hamilton.

A Szaúd-Arábiai Nagydíj volt az utolsó futam, amire Angela felkészíthette Lewis Hamilton-t. Állítása szerint élete egy második szakaszba lépett. A verseny utáni hetekben több képet posztolt a közösségi médiában.

„Amikor új kihívásba kezdesz, és új célokat tűzöl ki, akkor olyan emberekkel kell körülvenned magad, akik megszállottjai annak, amit el szeretnél érni!” – írta az Instagramon. Találj olyan embereket, akikben megbízol, akik igazodnak az alapvető értékeidhez, akik taníthatnak és inspirálhatnak, és főleg szeretik, amit csinálsz, és jól érezzék magukat az úton!”