Sebastian Vettel négy bajnoki címmel a háta mögött fordított hátat az F1-nek. Nem igazán gondolkodik a visszatérésen. Még új projektbe sem vetett bele magát. A Sky Sports riportere szerint hamarosan ismét találkozhatunk majd Vettellel az F1-es paddockban.

Sokan beszéltek már Sebastian Vettel visszavonulásáról és esetleges visszatérésről. Egyesek szerint versenyzőként már nem fog visszatérni az F1-be, de más pozíciót még el tudnak neki képzeni.

Vettel tavaly hagyta maga mögött az F1-et. A német pilóta visszavonulását elsősorban az motiválta, hogy több időt akart tölteni a családjával, így a januári gálaversenynek számító Bajnokok Tornája óta nem is ült versenyautóba. Ted Kravitz, a Sky Sports riportere szerint Vettel már nem is fog többé aktív versenyzőként Forma-1-es autóba ülni, de úgy véli, hogy hamarosan láthatjuk majd őt a paddockban.

„Talán már idén látunk egy meglepetés Vettel visszatérést, de nem versenyzőként. Talán az Audinál lenne lehetősége egy szerepre, de szerintem több esély van arra, hogy a Red Bullnál ő váltsa majd Helmut Markót egy hasonló tanácsadói szerepkörben.”- árulta el Ted Kravitz, a Sky Sports riportere a PlanetF1 szakoldalnak.