Yuki Tsunoda, az AlphaTauri pilótája harmadik szezonját töltheti az F1-ben. Egy interjúban elárulta, hogy kitől tanult a legtöbbet. Érdekes módon nem a csapattársától.

A 2021-es Magyar Nagydíj is emlékezetes volt. Lewis Hamilton-on kívül mindenki a bokszba hajtott kereket cserélni. A brit állt csak fel a rajtrácsra. Hamilton a következő körben kiállt a bokszba, és a mezőny végén találta magát. Yuki Tsunoda-val is meg kellett küzdenie. Az előtte haladó Fernando Alonso-t már nem bírta megelőzni. A japán pilóta most a Beyond The Grid podcastban mesélte el, milyen fontos volt számára ez a csata:

„Nagyon sok pilótától tanultam, miután belléptem a Forma-1-be. Főleg Fernando Alonso-tól. 2021-ben, Magyarországon, amikor Lewis megpróbált elmenni mellettem, mindent megtettem, amit csak lehetett, hogy magam mögött tartsam, de négy körig tudtam kivédekezni a támadásait. Fernando ugyanakkor, aki előttem volt, hiába volt nagyjából ugyanolyan gyors akkor az Alpine és az AlphaTauri teljesítménye, szerintem tíz körig is maga mögött tartotta. Törökországban megint olyan helyzetbe kerültem, hogy Lewis ellen kellett védekeznem. A lehető legjobban igyekeztem lemásolni azt, amit Fernando csinált és akkor már vagy nyolc körig fel tudtam tartóztatni őt.”- árulta el Yuki Tsunoda.