Lewis Hamilton már tíz éve a Mercedes csapattal állhat rajthoz. Az itt eltöltött időre visszagondolva mondott pár szót egyes csapattársairól.

Hamilton és Bottas öt szezont tölthettek el együtt a Mercedesnél. Ez idő alatt öt konstruktőri és egyéni bajnoki címet szereztek. Hamilton a Mercedes YouTube-csatornáján nyilatkozva a csapattal átélt különleges pillanatokra emlékezett vissza. Bottas-t nagyszerű csapattársnak tartja. Még akkor is, ha volt köztük némi nézeteltérés.

„Valtteri nagyszerű csapattárs és kolléga volt. Amikor a csapattársról beszélek, azt hiszem, nem sokan gondolnak rá igazán. A mi sportunkban sok az összeférhetetlenség. A csapat két pilótájának az a dolga, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsük. Végsőm soron a csapattársunkat is le akarjuk győzni. Ezért van a csapaton belüli rivalizálás. Végig kell menni ezen a kényes úton, és nagyon könnyű a rossz oldalon állni. Valtteri-vel mindent megbeszéltünk. Ő mindig olyan volt, akinek jobb munkát kellett végeznie. Volt olyan, hogy nekem kellett ezt tennem. Együtt dolgoztunk, hogy megpróbáljuk összefogni a csapatot. Csodálatos éveket töltöttünk együtt. Egész évben együtt utazunk versenyekre. Szóval ez nagyon klassz volt.”- árulta el Lewis Hamilton.