George Russell betekintést nyújtott a Mercedes gyárban folyó fejlesztési folyamatokba. Elárulta, hogy a csapat nagyon keményen dolgozik a W14-es fejlesztésén.

A Mercedes 2014 és 2021 között nyolc egymás utáni konstruktőri címet szerzett. Tavaly a Red Bull megszakította a Mercedes sorozatát. A 2022-es és a 2023-as szezont is nehezen kezdték el. A Red Bull mindkét évben jobbnak bizonyult. A szezon eleji találgatások közepette a Mercedes főnöke, Toto Wolff nyilvánosan elismerte, hogy a csapat nem ott tart, ahol szeretnének. A Mercedes a harmadik helyen áll az Aston Martin és a Red Bull mögött. George Russell-t a W14-es helyzetéről kérdezték.

„Nem mindig olvasom a híreket. Tudod, azért vagyunk itt, hogy nyerjünk. Azért vagyunk itt, hogy győzelmekért és a világbajnoki címért harcoljunk. Nyilvánvalóan most nem tartunk ott, ahol szeretnénk. Nagy változások jönnek. Természetesen nem lehet gyorsan nagy változást elérni. Úgy gondolom, hogy idővel változni fognak a dolgaink. Remélhetőleg ez a köridőkben is meglátszik majd.”- árulta el George Russell.