Guenther Steiner a jövőben örülne, ha Lewis Hamilton a Haas versenygépével állna rajthoz. Az amerikai csapat vezetője azzal viccelődött, hogy ez csak akkor valósulhatna meg, ha a Mercedes és Toto Wolff adná akkor is a fizetését.

Lewis Hamilton szerződése az idén végén lejár. Még mindig nem tudni, hogy marad vagy távozik a Mercedestől vagy a sportágból. Azt már elmondta, hogy 2023 után is szeretne a Mercedesnél maradni és harcolni a nyolcadik világbajnoki címért.

Még azt sem tudni, hogy ki lesz a Haas két pilótája a 2024-es évben. Guenther Steiner elismerte, hogy Hamilton-t nem tudnák megfizetni, mivel ő a sportág egyik legjobban kereső versenyzője. Steiner azzal viccelődött, hogy szerződtették Hamilton-t, de csak akkor, ha a fizetését továbbra is a Mercedes utalná a brit pilótának. Szóval a Haas egy feltétellel szerződtetné Hamilton-t?

„Ha Toto továbbra is utalja neki a fizetést, akkor igen. Ezt mindenképp írjátok meg. Ha Toto megkérdezné, hogy miért neki kellene ezt állnia azt mondanám: „mert neked kellene”-mondta viccelődve Steiner a Metronak. Steiner bízik benne, hogy Hamilton nem megy máshová a következő szezonban. „Szerintem marad. Ő a Mercedes embere. ilyen más lehetőségei vannak? Az összes többi csapatnak nagyon erős versenyzői vannak.”- zárta a Haas csapatfőnöke.