Az F1-es szezon ezen a hétvégén folytatódik. A következő versenyt Bakuban rendezik meg. A csapatoknak meleg időben kell helyt állniuk.

Négy hét szünet után újra F1-es futamot láthatunk. A következő futamot Bakuban utcáin rendezik meg. A szűk utcák kihívás elé állítják a pilótákat. Nemcsak ezzel kell megküzdeniük. Az időjárás is kihívás elé állítja a versenyzőket, mivel elég meleg idő várható.

A WeerOnline.nl előrejelzése szerint meleg és napsütéses hétvége várható Bakuban. A pénteki edzés alatt is süthet as nap. Csak pár gomoly felhő zavarhatja meg az edzést. A pilóták közül többen örülnek annak, hogy nem várható eső. A délutáni órákban 22-23 Celsius-fokig melegszik a hőmérséklet.

Hasonló hőmérséklet várható szombaton, a sprintfutamon is. Mérsékelt, dél szélre kell majd számítani. A napsütést néha pár felhő zavarhatja meg. Vasárnap helyenként előfordulhat zápor, de ennek esélye elég kevés. Főleg a nagydíj alatt. Vasárnapra jósolják a legmelegebb napot. A hőmérséklet 26 fok is lehet. Pár fokkal melegebb, mint az pénteken vagy szombaton.