Damon Hill úgy véli, a Mercedesre nyomás nehezedik. Lewis Hamilton-ra semmilyen nyomás nem nehezedik azért, mert még nincs szerződése 2024-re

Hamilton szerződése az év végén lejár. Még nem erősítettek meg semmit. A német csapat még a téli szünetben azt hangsúlyozta, hogy a szezonnyitó futam előtt meghosszabbítják a hétszeres bajnok szerződését. Ez nem történt meg.

A 2023-es szezonból már csak 20 verseny van hátra. Még rengeteg ideje van Hamilton-nak arra, hogy meghozza a döntését. Mondhatjuk azt is, hogy a Mercedes kezében a hétszeres bajnok jövője, mivel Hamilton korábban kijelentette, hogy szeretne maradni. Damon Hill szerint Hamiton kíváncsi arra, hogy a német csapat képes lesz-e visszakapaszkodni az élre. Ezek alapján dönt majd jövőjéről.

„Szerintem Lewis még várhat egy kicsit, mielőtt meghozza a döntését. Nem hiszem, hogy a Mercedes nyomást gyakoroljon rá. Azt hiszem, tudják, hogy van néhány elintéznivalójuk. A csapaton belül is eszközöltek pár változtatást. James Allison, aki a tervezőguru volt, most visszatért a jachtok tervezésétől a Forma-1-es autók tervezéséhez. Mike Elliot pedig műszaki igazgatóvá vált. Szóval változtatnak, hogy az autójuk versenyképes legyen.”- árulta el Damon Hill.