A Mercedes pilótái csak az ötödik és 11. helyről vághatnak neki az Azeri Nagydíjnak. Toto Wolff elárulta, hogy hol vesztett időt Lewis Hamilton és George Russell.

Toto Wolff szerint a Mercedes elveszíti nem lesz olyan gyors Bakuban, mint a Ferrari. Főleg a technikás részeken veszítettek sok időt.

A Ferrari pilótája, Charles Leclerc indulhat majd a pole pozícióból. A Mercedes pilótái csak az ötödik és 11. helyet szerezték meg. Russell kiesett a Q2-ben. Wolff dicsérte a W14-et. Szerinte az egyenesekben tudták tartani a lépést a Ferrarikkal. Csak a technikás részen vesztettek időt.

„Zavarba ejtő az idő, küzdünk. Nagyon kis különbség van az első három versenyző között. Három kanyarban veszítünk időt. Az első két kanyarban fel tudtuk venni a versenyt Charles-el és Max-el. A Ferrari a középső szektorban nagyon jól teljesítettek. Az autó általában nem volt stabil. Nincs elég tapadása. Csak Imolába hozunk fejlesztést. A lehető legtöbbet kell kihoznunk abból, amink van.”- árult el Toto Wolff az időmérő után.