Max Verstappen és George Russell már a szombati sprintfutam rajta után egymásra találtak. A Mercedes pilótája nem egészen érti, miért van ekkora felhajtás közte és Max Verstappen között. Ő bárkivel csatázik, ha úgy alakul. Nem hátrál meg senkitől.

George Russell és Max Verstappen a bakui sprintverseny első körében csatázhattak. A holland pilóta elvesztette a harmadik helyet a rajt után. Nem sokkal később Verstappen egy sérült Red Bull-al is képes volt Russell-t maga mögé utasítania. A Red Bull pilótája a sprintfutam után dühösen kérdőre vonta Russell-t azért, mert a brit hozzáért Verstappen autójához és kárt is okozott benne. A Red Bull oldaldobozán egy nagy lyuk tátongott. Russell nem értette Verstappen felháborodását. Szerinte Verstappen-nek kellett volna feladnia a pozícióját.

„Azt hittem, Max odajött hozzám a verseny után, hogy kezet fogjon velem, és azt mondja, jó küzdelem volt, de láthatóan dühösebb volt, mint amire számítottam. Én voltam belül. A kanyarban kettőnk közül én fordultam hamarabb. Próbáltam megtartani a pozíciót. Ez volt az első köre a sprintfutamnak. Egy utcai pályán, hideg gumikkal. Nem akartam ütközni vele. Ő érintette a falat. Tudja, ez milyen kockázattal jár. Max-nak is ismernie kell a kockázatot. Azért vagyok itt, hogy harcoljak, és azért vagyok itt, hogy nyerjek.”- árulta el George Russell, aki nem értette Max Verstappen felháborodását.