Max Verstappen nem volt túl elégedett a Bakuban megszerzett második hellyel, de Úgy érzi, rengeteg értékes információt gyűjtött össze Red Bulljáról, amelyekből sokat tanult.

Sergio Perez nyerte meg az Azeri Nagydíjat. A második helyen csapattársa, Max Verstappen zárt. A pódium harmadik fokára Charles Leclerc állhatott. Verstappen a biztonsági autós fázis előtt állt ki a bokszba kereket cserélni. Így visszaesett a harmadik helyre és már nem érte utol csapattársát.

„Azt hiszem, hogy a Safety Car-os fázis elég rosszkor jött nekünk. Aztán kicsit jobban nyomnom kellett. Próbáltam közel maradni Sergio-hoz. Próbáltam egy másodpercen belül maradni. Azt hiszem, hogy a gumik kicsit túlmelegedtek. Az egyensúllyal is küzdöttem. Az utolsó 10 kör már jó volt, de már nem tudtam utolérni Sergio-t. Úgy gondolom, hogy sok mindent újra megtanultam a verseny során, és természetesen ez jó eredmény a csapatnak is. Miami? Baku megint egészen más, mint Miami, és Miami is nagyon más lesz, mint a többi pálya, ahová megyünk. Mindig tanulsz valamit. Nem lehet minden nap tökéletes.”- árulta el Max Verstappen.