Max Verstappen és Sergio Pérez teljesen más ligában versenyzett Bakuban. Ők ketten csatáztak csak a győzelemért. Verstappen dicsérte csapattársa teljesítményét, annak ellenére, hogy ezzel az eredménnyel csökkentette előnyét az egyéni pontversenyben.

Max Verstappen méltatta Sergio Perez teljesítményét az Azerbajdzsáni Nagydíj után. A holland úgy érzi, hogy „nagyon fontos” „elismerni és értékelni” Perez győzelmét.

Verstappen a vasárnapi futam negyedik körében átvette a vezetést. Megelőzte Charles Leclerc-t. Perez is hamar átverekedte magát a Ferrari pilótáján. Feljött a második helyre. Néhány körrel később azonban egy Safety Car időszakot követően Perez vette át a vezetést és a futam végéig ki sem engedte ki a kezéből a győzelmet. A Red Bull szinte mondható, hogy más ligában játszott. Verstappen reméli, hogy a következő versenyeken ő lehet az, aki elsőként látja meg a kockás zászlót.

„Jelenleg egyértelmű, hogy miénk a leggyorsabb autó. Itt már minden a következetességről szól. Ezt mindannyian tudjuk. Ez egy nagyon hosszú szezon, szerintem sok különböző pálya jön. Checo ebben az évben nagyon jól teljesít, és ezt nagyszerű látni. Egyre magabiztosabbnak érzi magát az autóban és a csapatban is, nagyon élvezzük. Azt hiszem, Checo és én jól érezzük magunkat. Ez nagyon fontos. El kell ismerni a munkáját. Nagyszerű munkát végez és Bakuban is ezt történt. Folytatjuk a küzdelmet. Ez normális, hiszen egész életünkben ezt csináltuk.”- árulta el Max Verstappen.