Alex Albon az Azerbajdzsáni Nagydíj első körében hozzáért Oscar Piastri McLarenjéhez. Az első szárnya megsérült. Ennek ellenére a 12. helyen zárt.

Alex Albon első szárnya úgy nézett ki, mintha „egy kutya rágta volna meg. Az első szárny a rajt után sérült meg, mikor Albon versenygépe hozzáért Piastri Mclaren-jéhez. Mi is történt?

A Williams pilótája a rajt utáni második kanyarban Piastri-val és az Alfa Romeo pilótájával, Valtteri Bottas-al csatázott. A Williams pilótája hozzáért a Mclaren-hez. Az autó első szárnya megsérült. A sérült elem akadályozta egy jó eredmény elérésében. Albon csak a 12. helyen végzett, Piastri mögött. Yuki Tsunoda lett a 10., aki 5 másodperccel előbb haladt át a célvonalon.

„Hármas csata volt. Oscar-nak autója volt legelöl. Ott volt Valtteri is. Nem hiszem, hogy ebben az incidensben bárki is hibás lenne. Volt egy hely a bal oldalon. Nem tudtam elkerülni az ütközést. Valószínűleg megsérült az első szárnyam és ez hátráltatott a verseny további részében. Szóval ez egy kicsit frusztráló. Az első szárny úgy nézett ki, mintha a kutya rágta volna meg.”- árulta el Alex Albon.