George Russell azt mondta, hogy nem változtat vezetési stílusán. Még azok után sem, ha Max Verstappen minden alkalommal dühösen reagál egyes szituációkra.

Max Verstappen az Azerbajdzsáni Nagydíj sprintfutama után elég dühös volt és kérdőre vonta George Russell-t, aki a rajt után belement a Red Bull-ba és kárt tett a holland autójában. Verstappen szerint Russell nem volt korrekt.

Russell azzal védekezett, hogy hidegek a gumiabroncsai. Verstappen erre úgy válaszolt, hogy ezzel ő nem volt egyedül. A mezőnyből mindenkinek hidegek voltak az abroncsai. Ezek után se*fejlenk nevezte a brit pilótát. A feszültség azóta sem csillapodik. Russell megerősítette, hogy a Verstappennel történt szóváltás után sem fog változtatni a vezetési stílusán.

„Ugyanúgy fogok vezetni, ahogy eddig. Sokat beszéltünk már erről. Számomra ez elég egyértelmű volt. Megpróbáltam megelőzni, sikerült és haladtam tovább. Nyilvánvalóan nagyon ideges volt emiatt, de ilyen a versenyzés. Ilyen dolgok megtörténnek. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy harcoljunk.”- árulta el George Russell a Miami Nagydíj előtt.