A második edzés végén újra előkerült a piros zászló. Charles Leclerc az utolsó percekben hibázott és falba tette a Ferrarit. Az autó eleje sérült csak meg.

Charles Leclerc a második edzés utolsó perceiben a heted kanyarban hibázott. Ahogy a monacói kanyarodni szeretett volna, elvesztette az autó tapadását. Leclerc tehetetlen volt. Nem tudta megakadályozni a falnak való ütközést.

A második edzésből már nem volt sok hátra. Így sok edzésidőt nem vesztett. Szerencséjére nem csak egy edzést tartanak Miamiban. Így lesz ideje megszokni az amerikai pályát.

„Nehéz bármit is mondani. Nem tudjuk, hogy mennyi van még a Red Bull-ban. Egy biztos. Vasárnap valamit nagyon jól csinálnak. Nyomhatják úgy a gázt, hogy nem melegszik túl az abroncsuk és nem megy tönkre. Ez számunkra még probléma. Két három kör után már sokat küzdünk. Bakuban a futam végén már rendben voltunk. Az elején vesztettünk. Szerettük volna elkerülni az abroncsok túlmelegedését. Tehát meg kell találnunk a kettő közötti utat.”- árulta el Charles Leclerc, aki a futamra új MGU-K-t és sebességváltót kap.