A Red Bull újabb 1-2-re végzett a Miami Nagydíjon. Christian Horner elárulta, hogy még ő is meglepődött a Red Bull és a riválisok közötti különbségen.

A 2023-as szezonban eddig öt futamot rendeztek. Mind az öt versenyen Red Bull pilóta nyert. A bikák teljesen más ligában játszanak. A konstruktőri bajnokságban majdnem kétszer annyi pontot szereztek 5 verseny alatt, mint a második helyen álló Aston Martin. Úgy tűnik, hogy a tavalyi év után a Red Bull még erősebb lett. Christian Hornert egy kicsit elkeseríti ez a helyzet, aki szerint ő és a Red Bull nem jósoltak ekkora fölényt a riválisokhoz képest.

„Öt verseny, öt győzelem. Plusz a sprintet is megnyertük. Még nem volt ilyen szezonkezdetünk. Kicsit azon tűnődöm, hogy hol vannak a többiek. Tettünk egy lépést előre a tél folyamán. Nem értem, hogy hová tűnt a Ferrari vagy a Mercedes. Biztos vagyok benne, hogy keményen dolgoznak a nagy európai fejlesztéseken. Szóval a következő versenyekre nagy fejlesztések érkeznek. Nekünk szelektíven kell fejlesztenünk az autót. Szerencsére az autó remekül indult, és ezért nem kell nagy problémákat és nagy problémákat megoldanunk. Bízom abban, hogy képesek leszünk megtartani azt az előnyt, amit eddig kiépítettünk. Tudunk-e hova fejlődni? Minden területen. Mindig van valami, amin fejlődhetünk
Úgy gondolom, hogy az ember minden nagydíjon és minden helyzetből sokat tanul. A csapatok olyan magas szinten működnek, és nem csak az a fontos, amit itt látunk, hanem az is, ami a színfalak mögött zajlik. Mindez a gyárból, az egész csapat működése fenomenális.” -árulta el Christian Horner.