Juan Pablo Montoya meglehetősen „viccesnek” tartja, ahogy mindenki Fernando Alonsóról beszél, amikor úgy érzi, semmi sem változott, csak egy jobb autóba ülhetett.

Fernando Alonso a 2023-as bajnokság egyik sztárja lett. Idén már négy alkalommal is felállhatott a pódiumra és szép előzéseket mutatott be. Mindenki arról beszél, hogy mikor szerzi már meg a 33. sikerét az F1-ben. Sokak szerint ez a pillanat már nincs messze. Utolsó győzelme annál inkább. Alonso utoljára 2013-ban tudott nyerni. A Spanyol Nagydíjon aratott győzelmet. Montoya azonban úgy véli, semmi sem változott Alonsóval kapcsolatban. Csak végre egy olyan autóba került, amely lehetővé teszi számára, hogy a legjobb eredményekért versenyezzen.

„Nos, szerintem vicces, ahogy mindenki erről beszél. Őszintén szólva, azt hiszem, továbbra is ugyanúgy vezet, mint korábban. Nem változott semmi. csak jobb autóba ülhetett és jobban is érzi magát benne. Azt kell mondanom, hogy nagyon jó munkát végez. Képes mindenkit maga mögé utasítani. Ezt igazán jó látni.”- árulta el Juan Pablo Montoya.