A Miami Nagydíj előtt elég nagy rivaldafényben mutatták be a pilótákat. Max Verstappen reméli, hogy a Miami Nagydíjat megelőző versenyzői bemutatkozások nem válnak mindennapossá a Forma-1-ben.

Max Verstappen-nek nem tetszett a Miami Nagydíj előtti bemutató. Reméli, hogy a kipróbált formátumot „nem fogják minden alkalommal használni”. A Forma-1-es versenyzőket LL Cool J amerikai zenész mutatta be a közönségnek. A Will.I.Am zenekar vezetésével játssza el új, „The Formula” című dalát. Az austini verseny előtt már korábban is próbálkoztak hasonló ceremóniával. A legutóbbi parádé sok kritikát kapott. Max Verstappen-nek sem tetszett.

„Hogy őszinte legyek korábban már beszéltem mérnökeimmel és a versenyzőkkel is erről. Vannak, akik szeretnek jobban a reflektorfényben lenni, mások nem. Én személy szerint nem. Úgy gondolom, hogy ez teljesen szükségtelen. Nem kell az, amit csinálnak. Természetesen értem, hogy a szurkolókat szórakoztatni kell. Szóval csak remélem, hogy ez nem lesz minden egyes alkalommal, mert nagyon hosszú szezonunk van, és nincs szükségünk minden alkalommal ilyen rivaldafényre.”- árulta el Max Verstappen.